İZMİR / TORBALI - Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi Ortaokulu

OKULUMUZA TAYİN İSTEYECEK ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE

Okulumuz il merkezine 55 km uzaklıkta Torbalı ilçe merkezindedir. İletişim bölümündeki konum bilgisi doğrudur.

İZBAN Tepeköy durağına 15 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca 715 nolu Eshot ile Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi Ortaokulu durağında inerek de ulaşabilirsiniz.

Genelde Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgelerinden göç alan bir yerde olan okulumuzda öğrenci profili buna göre oluşmaktadır.

16 derslik, 802 öğrenci bulunmaktadır.

Sınıf mevcutları ortalama 25-28 kişidir.

İkili eğitim yapılmakta olup saatler Sabah grubu -> 07:30 - 13:10 Öğle grubu-> 13:20 - 19:00 şeklindedir.

Sabah 7 ve 8. sınıflar, öğle 5 ve 6. sınıflar eğitim almaktadır.

Öğretmen ders programı sabahçı, öğleci veya okulun ihtiyacına göre aracı şeklinde hazırlanmaktadır. Ders dağılımına göre aracı öğretmenlerin programları bazı günler sabah bazı günler öğle şeklinde olabildiği gibi günlük en fazla 8 ders olacak şekilde de düzenlenebilmektedir.

Okul çevresinde 5000 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunmaktadır. İlçede güvenlikli siteler de mevcuttur.

Torbalı dışında ikamet edecekler için her gün okula geliş gidiş yapmak sorun olmaktadır. Okulumuzdan tayin isteyen öğretmenlerin tek sebebi budur.

2 Özel Eğitim ve 2 Din Kültürü dışında öğretmen ihtiyacı yoktur. Türkçe norm fazlası vardır.

Yayın: 06.08.2021 - Güncelleme: 07.09.2023 18:51 - Görüntülenme: 509